Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Ікра щуки (500г)

Ікра щуки (500г)
(0)Надати відгук
У обране Для порівняння
Ікра щуки в давнину цінувалася набагато дорожче, ніж чорна, і вважалася царським делікатесом.
Вага:
500 г
Таблиця розмірів
В наявності
1 800 грн
Опис
Особливості
Відгуки (0)
Как готовить

Опис

Ікра щуки - користь, властивості

Отже, ікра щуки містить фосфор, йод, залізо та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Ікру щуки купувати варто тим, хто «не товаришує» із власним кров'яним тиском чи хоче підвищити рівень гемоглобіну.

Як і всі інші рибні продукти, щуча ікра є природним афродизіаком - вона не тільки підвищує загальний життєвий тонус, але надає сили на "любовному фронті",

В ікрі щуки немає шкідливих жирів та вуглеводів, зате є дуже корисні та рідкісні поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які часто прописуються лікарями у складі дорогих БАДів. Недолік Омега-3 у людському організмі призводить до швидкого старіння та розвитку атеросклерозу, а також збільшує ризик виникнення онкозахворювань.

Де і коли добуються щуки?

Ловлять щук, як правило, навесні під час нересту. Причому, не у великих річках, а у дрібніших річкових затоках, озерцях та ставках. Лише у таких водах її видобуток має промислове значення.

На смак вона анітрохи не гірша, ніж червона чи чорна. А від одного погляду на таку красу одразу з'являється апетит: щуча ікра завжди олійно-бурштинова, зерниста, велика.

Ось тільки дуже часто купують ікру щуки, навіть не здогадуючись про це. Справа в тому, що нерідко її маскують під чорну, використовуючи при цьому шкідливі барвники. Від такої ікри щуки користі, звісно, мало.

Однак ікру щуки можна купити сирою (або взагалі отримати безкоштовно, якщо чоловік серйозно захоплюється риболовлею) та посолити її самостійно! Вийде дуже смачний та корисний делікатес, який не соромно подати навіть до святкового столу.

Солення ікри щуки

Спробуємо процес соління щучої ікри описати поетапно.

  1. Візьміть 0,3 кг щучої ікри та помістіть у глибоку миску;
  2. Перемішайте вилкою ікру, не розкриваючи ястиків;
  3. Налийте в ємність 1,5 л окропу;
  4. Продовжуйте розмішувати вилкою, вибираючи плівки в іншу ємність. В результаті всі ікринки повинні відокремитися один від одного і стати біло-жовтого кольору (приблизно, як варене пшоно);
  5. Злийте воду;
  6. Влийте в миску холодну воду, знову перемішайте виделкою і злийте воду ще раз;
  7. Заберіть вилкою залишки плівок;
  8. Ще кілька разів промийте ікру холодною водою, доки вода не стане прозорою;
  9. Покладіть на друшляк марлю, на неї ікру і відіжміть. Повторіть кілька разів, поки марля стане сухою;
  10. Починаємо соління ікри щуки. Перекладаємо ікру в окремий посуд і солимо на смак дрібною йодованою сіллю, постійно помішуючи ложкою до янтарного кольору;
  11. Перекладаємо ікру у скляну банку, залишаючи до кришки близько 1 см;
  12. Банку залишаємо у холодильнику на 6 годин, після чого вона готова до вживання.

Specifications

Вага
500 г

Ікра щуки (500г) відгуків


Loading...

Как готовить

Икра щуки - приготовление

Как можно использовать готовую икру щуки?

Во-первых, соленая щучья икра – это прекрасная закуска. Ее можно просто класть на бутерброды со сливочным маслом, как красную или черную икру.

Можно мешать ее с зеленым луком и сметаной и подавать к столу в специальной икорнице. Кстати, есть и накладывать щучью икру по правилам нужно только серебряной ложкой!

Во-вторых, из щучьей икры канадцы, например, делают очень вкусный и нежный паштет.

Икру смешивают с зеленью, молотыми сухарями, сырым яйцом, анчоусами и лимонным соком. Массу помещают в форму, смазанную жиром и посыпанную сухарями, а сверху выкладывают слой картофельного пюре. Получается безумно вкусно!

Категорії: Ікра