Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Креветка Чорноморська

Креветка Чорноморська
(0)Надати відгук
У обране Для порівняння
Чорноморська креветка особливо цінується серед гурманів та любителів морепродуктів. Ці непоказні на вигляд рачки, блідо-жовтого і сірого кольору, дрібні - здавалося б, їсти нічого, з довгими ніжками і вусами, насправді виявляються найсмачнішими з усього ракоподібного світу. Вони прості у приготуванні, соковиті, з приємним смаком та ароматом.
Вага:
100 г
Таблиця розмірів
В наявності
170 грн
Опис
Особливості
Відгуки (0)
Как готовить

Опис

Чорноморська креветка особливо цінується серед гурманів та любителів морепродуктів. Ці непоказні на вигляд рачки, блідо-жовтого і сірого кольору, дрібні - здавалося б, їсти нічого, з довгими ніжками і вусами, насправді виявляються найсмачнішими з усього ракоподібного світу. Вони прості у приготуванні, соковиті, з приємним смаком та ароматом.

Specifications

Вага
100 г

Креветка Чорноморська відгуків


Loading...

Как готовить

У каждой одесской семьи есть свой, тот самый оригинальный и единственно правильный рецепт, как же варить креветки. Вообще, в этом плане одесситы схожи с итальянцами и их пастой: непререкаемость собственного мнения, точное следование рецепту, передаваемого из поколения в поколение, и умопомрачительный вкус в итоге.

Итак, чтобы сварить черноморские креветки, потребуются:

  • креветки – идеально, если они будут свежевыловленные, с серым панцирем и легким запахом морской воды;
  • кипящая вода – креветки закладываются только в кипящую воду так, чтобы вода их достаточно покрывала;
  • соль – на 200 грамм креветок (по одесскому способу продажи – 1 стакан) 1-1.5 столовой ложки соли.
  • Варить 5-7 минут, креветки должны стать розовыми, свернуться полу-калачиком и всплыть. Осталось только слить воду, выложить креветки на тарелку, добавить лимон и наслаждаться сочными и вкусными рачками.

    Категорії: Креветки