Опис
Холодноводна канадська креветка мешкає в природному середовищі і на 100% дика. Канадська дика креветка містить добрі дози вітаміну А, кальцію, калію, фосфору, що робить її необхідним компонентом здорового раціону.
Відлов канадській дикої креветки (Pandalus Borealis) Виробляється в холодних океанічних водах біля берегів Канади.
Після вилову креветку ошпарюють (не варять) окропом для дезінфекції та збільшення термінів зберігання, потім піддають глибокій заморозці.
Дику канадську креветку заморожують безпосередньо на борту судна, у нерозділеному вигляді, у 5-ти кілограмові коробки, потім упаковують на підноси під вакуумом і поміщають у 500-грамові та кілограмові картонні коробки.
Для того, щоб м'ясо канадської дикої креветки Тільки благотворно впливало на здоров'я споживача, Федеральна служба регулювання харчування Канади забороняє використання трифосфатів та інших добавок, що поглинають зайву воду, щоб надати вагу креветці.
М'ясо канадської дикої креветки є гарною альтернативою іншим видам м'яса (червоному м'ясу та м'ясу птиці). Воно відрізняється високою харчовою цінністю та лікувальними властивостями.
Канадська дика креветка багата амінокислотами та мінералами. Жири канадської холодноводної креветки містять поліненасичені жирні кислоти. Ці омега-3 кислоти знижують рівень холестерину в крові людини та ризик серцево-судинних захворювань.
Для вживання в їжу канадську дику креветку Досить відварити протягом 3 – 5 хвилин.
Specifications
Країна | Канада |
Вага | 1 кг |
Розмір | 80/100 |
Креветки варено-морожені (Канада) відгуків

Как готовить
Если мы купили замороженные (не отварные) креветки с панцирями, то сначала нужно их не спеша разморозить. Т.е. подержать на нижней полке холодильника, слить воду и далее размораживать при комнатной температуре. Варим, опуская в кипящую подсоленную воду, от 5 до 10 минут после нового закипания. Время зависит от размера креветок. Они готовы, когда стали оранжевыми и всплыли. Если переварим – креветки станут жесткими.
Часто в воду добавляются приправы и специи. Готовые креветки, сняв с огня, на 10-15 минут оставляем в бульоне – они будут более сочными. Можно такие креветки приготовить на пару, что делает их мясо более нежным и сохраняет больше полезных веществ – например, 4-5 минут в пароварке.
Варено-мороженые неочищенные креветки. Их достаточно – после разморозки - продержать в кипятке от 1 до 3-5 минут – тут мнения расходятся, каждый сам выбирает способ варки опытным путем. На самом деле креветки уже отварены перед заморозкой и готовы. Но, купленные вразвес, а не в пакете, вызывают обоснованные сомнения в их качестве, а потому варка – скорее попытка избежать кишечных проблем, чем необходимость.
Некоторые ограничиваются тем, что, положив креветки в дуршлаг, поливают их кипятком. Еще вариант – положить креветки в уже хорошо нагретую воду со специями, довести до кипения и сразу снять с огня.
И еще один способ – поместить в контейнер, добавить чуточку воды и поставить в микроволновку буквально на 30-60 секунд.






