Опис
Перед тим як очищати креветки, їх необхідно на півхвилини занурити в киплячу воду. Їх колір при варінні, як правило, не змінюється. Лангустов потрібно готувати акуратно: якщо перетримати їх у окропі, є ризик, що м'ясо стане жорстким.
Купити лангустини - значить точно не помилитися з частуванням для гостей. У кулінарії представлено різноманітну кількість страв, зіркою яких може стати Лангустін: це і вишукані закуски, і салати. М'ясо цих креветок роблять основним інгредієнтом у равіолі та японських ролах, у різотто та смачних супах.
Ці креветки спочатку червоного кольору, . Лангустини заморожуються відразу після улову з використанням методу шокового заморожування. У пачці креветки упаковані у нечищеному вигляді. Одна упаковка містить 2 кг продукту, мінімальне замовлення - 1 упаковка. Ціна на цей делікатес досить висока, але смак креветок і якість м'яса її повністю виправдовують.
У складі м'яса цих креветок міститься багато корисних речовин. М'ясо лангустинів - природне джерело жирів, білків та цілого переліку корисних елементів, таких як залізо, фосфор, селен, цинк. Сто грам креветок містить 33% добової норми міді та йоду, 10% кальцію, 20% магнію. Лангустини стануть чудовим доповненням святкових страв і чудово додадуть смаковим фарбам страв правильного харчування.
Завдяки своєму ніжному, вишуканому смаку лангустини впевнено займають одну з лідерських позицій у переліку морських делікатесів. Основна частка м'яса міститься у хвості. Лангустін стає кулінарною стравою, пройшовши три етапи обробки: її потрібно зварити, очистити, вийняти м'ясо, гармонійно додати страву та оформити її у презентацію.
Specifications
Країна | Аргентина |
Вага | 2 кг |
Розмір | L1(15/20шт/кг) |
Лангустини в/м с/г (Аргентина) відгуків





