Опис
Особливості
Відгуки (0)
Опис
Найкорисніші гребінці – молоді, розміром до 2-3 см. Чим гребінець більший, тим він старший. Правильний гребінець має пахнути морем і мати приємний кремовий відтінок.
Гребінець можна вживати в їжу у будь-якому вигляді. Японці вважають за краще варити, гасити гребінці і використовувати їх у суші. А французи – великі цінителі салатів із гребінцями. Найпростіший включає всього три інгредієнти: сирі гребінці, лимонний сік і оливкова олія.
Найголовніше – правильно розморозити гребінці, інакше можна зіпсувати їхній смак. Щоб цього не сталося, залиште заморожені гребінці в холодильній камері на ніч або потримайте кілька годин у холодній воді. Готувати їх ще простіше та швидше: для термічної обробки гребінців достатньо 1-2 хвилин.
Specifications
Вага | 1 кг |
Розмір | (10/20шт/фунт) |
Морський гребінець (глазур) відгуків

Категорії: Креветки

