Опис
Особливості
Відгуки (0)
Опис
З мідій можна приготувати супи, плави, салати та рагу, їх солять, маринують, варять, смажать у клярі, готують на багатті та коптять.
Цю страву подають з рисом, картоплею, макаронами, м'ясом, рибою, овочами, фруктами та зеленню – в очищеному вигляді або в мушлі. На смак мідії дуже ніжні, приємні, солодко-солоні, але найголовніше – вони низькокалорійні (80 кал. на 100 г м'яса), тому їх можна їсти в будь-яких кількостях, не побоюючись за струнку фігуру. Тепер спробуємо зрозуміти, як готувати м'ясо мідій за всіма правилами.
Ні для кого не секрет, що мідії нарівні з креветками є одними з найпопулярніших морепродуктів у Росії. Ніжне м'ясо цих молюсків чудово підходить для приготування різних страв.
Подавайте мідії на стіл у гарячому вигляді і не готуйте їх на користь, оскільки цю страву не рекомендується розігрівати через небезпеку отруєння. У приготуванні мідій існує ще один важливий секрет: незважаючи на те, що ніжне м'ясо молюсків поєднується з будь-якими продуктами, краще його ні з чим не змішувати. Як готувати свіжі мідії, щоб зберегти шляхетність та вишуканість цієї страви? Подавайте його окремо з гарним білим вином, лимоном та зеленню. Будьте гурманами!Specifications
Вага | 1 кг |
М'ясо мідії (кг) відгуків

Категорії: Мідії та Рапани
With this product also buy



