Опис
Печінка містить велику кількість жирів та 60 відсотків риб'ячого жиру (Омега-3). Цей жир насичує організм людини незамінними жирними кислотами, які не здатний синтезувати. Вони відповідають в організмі за зниження холестерину і роблять мембрани кров'яних тілець еластичнішими. А ще печінка тріски містить такі важливі для організму речовини, як вітаміни A, D, Е, С, групи В, фолієву кислоту та білки.
печінка містить велику кількість жирів та 60 відсотків риб'ячого жиру (Омега-3). Цей жир насичує організм людини незамінними жирними кислотами, які не здатний синтезувати. Вони відповідають в організмі за зниження холестерину і роблять мембрани кров'яних тілець еластичнішими. А ще печінка тріски містить такі важливі для організму речовини, як вітаміни A, D, Е, С, групи В, фолієву кислоту та білки.
Корисні властивості печінки тріски
Як відомо, вітамін А необхідний організму для гарного зору, хорошої роботи головного мозку, нирок, зміцнення зубів, волосся, кісток тощо. Вітамін D незамінний для покращення роботи мозку, імунітету, нервової системи. Тому лікарі радять вживати печінку тріски людям, робота яких пов'язана з високими фізичними навантаженнями, а також тим, хто отримав переломи, хворим з остеопорозом, вагітним, мамам, що годують, дітям.
Білки, що входять до складу печінки завдяки таким амінокислотам, як триптофан, лізин, літіонін і гепарин, нормалізують згортання крові, перешкоджають руйнуванню хрящової тканини.
Калорійність становить - 613 ккал на 100 грам продукту.
Specifications
Вага | 500 г |
Печінка щуки (500г) відгуків




