Опис
Печінка містить велику кількість жирів та 60 відсотків риб'ячого жиру (Омега-3). Цей жир насичує організм людини незамінними жирними кислотами, які не здатний синтезувати. Вони відповідають в організмі за зниження холестерину і роблять мембрани кров'яних тілець еластичнішими. А ще печінка тріски містить такі важливі для організму речовини, як вітаміни A, D, Е, С, групи В, фолієву кислоту та білки.
Корисні властивості печінки тріски
Як відомо, вітамін А необхідний організму для гарного зору, хорошої роботи головного мозку, нирок, зміцнення зубів, волосся, кісток тощо. Вітамін D незамінний для покращення роботи мозку, імунітету, нервової системи. Тому лікарі радять вживати печінку тріски людям, робота яких пов'язана з високими фізичними навантаженнями, а також тим, хто отримав переломи, хворим з остеопорозом, вагітним, мамам, що годують, дітям.
Білки, що входять до складу печінки завдяки таким амінокислотам, як триптофан, лізин, літіонін і гепарин, нормалізують згортання крові, перешкоджають руйнуванню хрящової тканини.
Калорійність становить - 613 ккал на 100 грам продукту.
Specifications
Вага | 500 г |
Печінка тріски (720г) відгуків




