Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Наші контакти
Для покупців
+ 38 095 827 2223
– Оформлення замовлення
– Консультація з товару
– Допомога та підтримка
Для партнерів
+ 38 095 827 2223
Готові продати ваш товар, за короткий термін, за схемою Dropshipping
Інформація для клієнтів
Наші соц. мережі
Кошик (0)---------

Кошик

Your basket is empty

Раки варені "Середній"

Раки варені "Середній"
(0)Надати відгук
У обране Для порівняння
Варено-морожені приготовані за спеціальним рецептом, що дозволяє зберегти природний смак раків протягом усього терміну придатності.
Кількість:
до 25 шт/кг
Вага:
1 кг
Таблиця розмірів
В наявності
1 850 грн
Опис
Особливості
Відгуки (0)
Как приготовить

Опис

Варено-морожені приготовані за спеціальним рецептом, що дозволяє зберегти природний смак раків протягом усього терміну придатності. Ми спростили завдання приготування раків, зробивши це за Вас. Вам просто залишається їх розігріти і подати до столу. Це дуже зручно, заощаджує Ваш час та кошти, тому що взимку живих раків не знайдеш, а якщо і знайдеш, то вартість їх у рази дорожча, ніж у сезон. Звідси й виникла потреба у заморожуванні вже приготовлених раків. За фактом варено-морожені раки мало чим відрізняються від свіжо-зварених раків за дотримання технологій приготування.

Specifications

Кількість
до 25 шт/кг
Вага
1 кг

Раки варені "Середній" відгуків


Loading...

Как приготовить

Как мы все знаем, опытные Ракоеды имеют свои собственные рецепты приготовления ! Но если Вы варите раков впервые, хотим предоставить вам самую полезную информацию, которая вам обязательно поможет!

Самый простой и проверенный вариант – варка в воде с солью и приправами! Для этого вам потребуется:

  • 1 килограмм раков
  • 3 литра воды
  • 3 столовых ложки соли
  • лавровый лист (3-5 листьев)
  • укроп
  • чёрный перец горошком (3-4 горошины)
  • лимон (половина лимона на кастрюлю)
  1. Налейте в кастрюлю воду, добавьте соль, лимонный сок, перец и лавровый лист с укропом. (Не жалейте соли, так как панцирь плохо её пропускает. На 1 литр воды должно приходиться не меньше одной столовой ложки соли.
  2. Когда бульон закипит, запустите раков (Не набивайте кастрюлю раками, так они плохо проварятся), накройте кастрюлю крышкой, убавьте огонь и варите раков до готовности. Дайте им покипеть 8-10 мин.
  3. После того как раки сварились, не вытаскивайте их сразу с кастрюли, для лучшего вкуса оставьте их в рассоле на 15-20 минут.
  4. Финальный шаг: Переложите раков на блюдо, немного остудите и сразу ешьте, ведь свежее мясо считается самым вкусным. Приятного Вам аппетита)
Категорії: Раки варені